Hledat

Novinky

TTC MARCONI se aktivně zapojuje do obnovy Ukrajiny

V polovině února se pod vedením vládního zmocněnce pro rekonstrukci Ukrajiny Tomáše Kopečného a ve spolupráci s Hospodářskou komorou a Svazem průmyslu ČR uskutečnila doposud největší česká podnikatelská mise od počátku války.

Mezi třicítkou delegátů českého průmyslu nechyběli ani zástupci TTC, předseda představenstva TTC Josef Šelepa a ředitel exportu TTC MARCONI Martin Čížek, kteří se aktivně zapojili do jednání s ukrajinskými partnery.

V rámci kyjevského programu navázali důležitá jednání s nejvyššími představiteli ukrajinského Ministerstva energetiky, Ministerstva infrastruktury a dalšími důležitými osobnostmi klíčových odvětví.

TTC MARCONI, stejně jako celá skupina, podporuje napadenou zemi, lokální přátele a partnery, má zde rovněž své zastoupení – dceřinou firmu TTC MARCONI Kyjev. Na ukrajinském trhu působí již téměř třicet let a za tu dobu se stala důležitým dodavatelem moderních telekomunikačních a IT řešení pro klíčové segmenty kritické infrastruktury, státní administrativy a průmyslu.

Na video shrnující podnikatelskou misi se můžete podívat na profilu Ministerstva zahraničních věcí na síti X zde:

https://twitter.com/i/status/1759511525994225708

Foto MZV, autor: Pavel Vrága