Hledat

Novinky

Personální agendu v TTC MARCONI povede Soňa Kašparová

Vedení TTC MARCONI, systémového integrátora a dodavatele informačních technologií pro oblast kritické infrastruktury, průmyslu, energetiky a dopravy, posiluje v roli personální manažerky Soňa Kašparová.

Soňa bude komplexně zastřešovat personální agendu pro TTC MARCONI a TTC TELEKOMUNIKACE v České republice i na Slovensku. V rámci nastavování personální strategie tak bude velmi úzce spolupracovat s vedením nejen těchto společností, ale i celé skupiny TTC.

„Soňa k nám přichází v důležitém období, kdy se nám daří nejenom rozvíjet stávající zakázky a projekty, ale zaměřujeme se i na nové tržní segmenty a další rozvoj technologií. Více než kdy jindy je tak pro nás klíčový nábor nových expertů a také rozšiřování programů pro talentované absolventy, se kterými chceme cíleněji pracovat. Proto se Soňa nyní bude soustředit zejména na oblast employer brandingu, posilování angažovanosti našich zaměstnanců a nastavení procesů, které nám zajistí hladké propojení HR s byznysem,“ říká Ondřej Havlík, výkonný ředitel TTC MARCONI.

V oblasti řízení lidských zdrojů působí Soňa více než 20 let, a to hlavně v IT společnostech. Do TTC MARCONI přichází z českého herního vývojářského studia Geewa, kde z pozice personální ředitelky zastřešovala veškeré HR procesy a office management.