Hledat

Novinky

Opatření TTC MARCONI k epidemii Covid-19

Vážení obchodní partneři,

dovolte, abychom Vás touto cestou informovali o současném fungování naší společnosti a opatřeních, která jsme přijali v souvislosti s probíhající epidemií Covid-19.

TTC MARCONI  se zaměřuje především na dodávky zařízení a poskytování služeb pro provozovatele kritické infrastruktury. Proto samozřejmě i v tomto náročném období poskytujeme veškeré naše služby bez jakéhokoliv omezení.

Bezpečnost a ochrana zdraví našich pracovníků i obchodních partnerů jsou pro nás absolutní prioritou. Přijali jsme proto řadu interních opatření, která minimalizují riziko nákazy a brání šíření onemocnění. Pracovníci, kterým to náplň práce umožňuje, pracují ze svých domovů. I když tedy nejsou na svých pracovištích, můžete je kontaktovat prostřednictvím mobilních telefonů nebo e-mailů. Ostatní zaměstnanci jsou vybaveni odpovídajícími ochrannými pomůckami a jejich pracovní režim je upraven tak, aby byl minimalizován přímý kontakt s dalšími osobami. Pravidelně také dezinfikujeme pracovní prostory i náš vozový park.

Průběžně také sledujeme aktuální vývoj situace a upravujeme opatření tak, aby v maximální možné míře zohledňovala doporučení hygieniků a epidemiologů.

V případě jakýchkoliv dotazů nám prosím neváhejte zavolat nebo napsat. Kontakty naleznete v zápatí našich webových stránek.