Hledat

Novinky

TTC MARCONI se stalo partnerem společností AnyVision

 

 

TTC MARCONI podepsalo v červnu partnerskou smlouvu s izraelskou společností AnyVision, která v současnosti patří mezi světové leadery v oblasti technologií pro videodetekci a rozpoznávání obličejů. Začlenění těchto špičkových technologií do portfiolia naší společnosti nám umožní další rozšíření služeb pro naše zákazníky a posílení pozice jedné z vedoucích středoevropských firem v oblasti konvergované bezpečnosti. Tato spolupráce je současně vhodným doplněním našeho partnerství se společností Qognify, vedoucí světové firmy v oblasti „big data“ řešení pro fyzickou bezpečnost. Díky těmto partnerstvím je dnes TTC MARCONI schopno nabídnout ucelené bezpečnostní řešení pro všechny organizace pracující v rámci kritické infrastruktury, ale i pro další komerční a nekomerční subjekty pro které je spolehlivé zajištění fyzické bezpečnosti klíčovou podmínkovou jejich fungování.

 

 

O společnosti AnyVision

Firma AnyVision byla založena v roce 2015 v Tel Avivu jako start-up v oblasti umělé inteligence se zaměřením na rozpoznávání obličejů, postav a předmětů. V současnosti má více než 300 zaměstnanců a má vývojové týmy v Izraeli a v Severním Irsku.
V roce 2018 zaznamenala firma AnyVision 500% meziroční růst a dosáhla výnosů, podpořených předními investory Qualcomm, Bosch a Lightspeed. Společnost rozšířila svou působnost do USA, kde má druhé sídlo v New Yorku. S rostoucí globální a průmyslovou poptávkou rozšířila společnost AnyVision své nabídky a možnosti o řešení umělé inteligence pro bezpečnostní složky a policii, letiště, sport, kulturní události, inteligentní města, kritickou infrastrukturu, banky a maloobchodní řetězce.

Mezi globální zákazníky a světové obchodní partnery společnosti AnyVision patří například společnosti Microsoft, Google, Johnson Controls, Telefónica a Genetec.